Mandai Courtyard House by Atelier M+A

Nestled amidst the nature reserves bordering Singapore’s Upper Seletar reservoir is the Mandai Courtyard House designed by the architectural firm Atelier M+A. On an island as land-strapped as Singapore, the Mandai Courtyard house is unique for being a one story, bungalow-style property. Sporting a unique design built around a central courtyard, the property seamlessly transitions from indoor to outdoor space with large, sliding glass panels. The property’s color palette of white trimmed with black offers a subtle nod to the black and white colonial properties of Singapore’s past.

 

 

ImageImageImageImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: